17:27 14.08.2020

Київ отримав міжнародний знак відповідності Safe Travels Stamp - КМДА

1 хв читати
Київ отримав міжнародний знак відповідності Safe Travels Stamp - КМДА

Київ. 14 серпня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Київ приєднався до глобальної ініціативи SafeTravels від World Travel & Tourism Council (WTTC) і отримав знак відповідності Safe Travels Stamp, повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Марина Хонда.

"Знак відповідності Safe Travels Stamp визнає міжнародні протоколи безпеки WTTC, які було розроблено для просування соціальної відповідальності бізнесу в індустрії туризму та гостинності. Відтепер столичні представники галузі можуть долучитися до протоколів безпеки та підтвердити відповідність до міжнародних стандартів", - наводить слова Хонди прес-служба КМДА у п'ятницю.

Туристичні компанії, готелі та індивідуальні заклади розміщення, об’єкти торгівлі, розважальні заклади, які декларують свою відповідність міжнародним протоколам безпеки SafeTravels, можуть використовувати знак свого міста.

"Для отримання знаку SafeTravels треба ознайомитись із "Умовами і правилами" та внести компанію до єдиного реєстру, підтвердивши відповідність бізнесу протоколам безпеки. Електронна форма розміщена на сайті Національної туристичної організації України: http://www.ntoukraine.org/safetravels_ua.html. Після внесення до реєстру та підтвердження наданої інформації, можна завантажити PDF-файл для використання у маркетингових комунікаціях або електронних документах", - повідомляє КМДА.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА