Події

На Львівщині відбулися контрдиверсійні навчання СБУ

 Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України у Львівській області провела масштабні тактико-спеціальні навчання на військових об'єктах регіону, повідомляє прес-центр СБУ.

"Метою тренувань було набуття досвіду і практичних навичок, а також перевірка готовності всіх суб'єктів боротьби з тероризмом до протидії можливим диверсійним загрозам та підвищення рівня міжвідомчої взаємодії під час проведення спецоперації", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що учасники успішно впоралися з поставленими завданнями. Зокрема, було захоплено групу диверсантів, які за легендою навчань мали підірвати декілька військових об'єктів критичної інфраструктури.

В антитерористичних заходах, що відбулися в умовах, максимально наближених до реальних, взяли участь підрозділи СБУ, Збройних сил України, Національної поліції, патрульної поліції, Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби, Львівської обласної державної адміністрації, обласної прокуратури, Військової прокуратури Західного регіону, Управління державної охорони та управління Держспецзв'язку.

Представники штабу Антитерористичного центру СБУ проаналізували кожен з етапів тренувань і високо оцінили рівень захисту об'єктів критичної інфраструктури. Додатково надали учасникам інструкції для ефективного виконання завдань за призначенням.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ