Події

Обвинувачувані у "справі Шеремета" в суді не визнають своєї провини

 Обвинувачувані у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета Андрій Антоненко, Яна Дугарь і Юлія Кузьменко не визнають у суді своєї вини у причетності до скоєння цього злочину.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс Україна", на засіданні в понеділок суд присяжних Шевченківського райсуду Києва слухає по суті справу за обвинуваченням Антоненка, Кузьменко і Дугарь у вбивстві журналіста.

Прокурор у процесі оголосив суть обвинувачень, із яких випливає, що організаторами вбивства є невстановлені слідством особи, виконавцями - Антоненко та Кузьменко, а Дугарь була пособником.

Відповідаючи на запитання суду, Антоненко сказав, що йому не зрозуміла суть обвинувачень у вбивстві, оскільки він до цього не має стосунку. Антоненко заявив, що не визнає свою вину ні за цією статтею обвинувачення, ні в частині обвинувачення у зберіганні вибухових речовин і знищення майна.

Кузьменко, у свою чергу, зазначила, що їй не зрозумілий мотив, зазначений в обвинувальному акті, про нібито спроби дестабілізації ситуації в країні та акції протесту. Кузьменко також заявила, що не визнає своєї вини у причетності до вбивства Шеремета.

Дугарь, відповідаючи на запитання суду, теж зазначила, що вини своєї не визнає.

Після цього суд перейшов до розгляду клопотання захисту Антоненка про зміну запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ