Події

У фракції "Слуга народу" вже не працює сформована форма управління - Качура

Сформована в парламентській фракції "Слуга народу" форма управління не працює, заявив народний депутат від цієї фракції Олександр Качура.

"Я вважаю, що потрібно боротися не з наслідками цих проблем (розбіжностями й конфліктами між депутатами й обласними штабами в партії - ІФ), а з причинами. Тому що потрібно ходити не до депутатської групи "Довіра" за підтримкою і голосами, а потрібно ходити до своїх депутатів й у них отримувати довіру. Про це потрібно говорити, тому що та управлінська форма, яка є на сьогодні в нашій фракції - вона вже не працює. Якщо так далі піде - це означає, що у нас фракція просто не голосуватиме за необхідні рішення й не ухвалюватиме необхідних законопроектів", - сказав Качура в понеділок під час брифінгу у КВЦ "Парковий" (Київ) перед засіданням фракції "Слуга народу".

За словами народного депутата, наявна управлінська система у фракції "Слуга народу" потребує повного перезавантаження: "Нам потрібні заступники голови фракції, які користуються повагою депутатів, якими вони керують, потрібна налагоджена комунікація, позиція кожного народного депутата з того чи іншого законопроекту, і тільки тоді ми можемо виходити на злагоджену позицію, і ви знову бачитиме на табло 226, 230, 240 і навіть 250 голосів від однієї депутатської фракції "Слуга народу".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ