Події

У ЗСУ за добу 32 нові випадки захворювання на COVID-19

У Збройних силах України за минулу добу підтвердили 32 нові випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, загалом зараз хворіє - 614 людей, повідомляє командування Медичних сил ЗСУ.

"Загалом за час пандемії одужали 2 200 людей, летальних випадків - 10. На ізоляції (зокрема самоізоляції) перебуває 546 людей", - йдеться в повідомленні медиків на сторінці у Facebook.

Так, із 32 нових випадків захворювання на COVID-19 у закладах охорони здоров'я перебуває 12 осіб (Військово-медичний клінічний центр Північного регіону - 5 військовослужбовців, Військово-медичний клінічний центр Західного регіону - 2 військовослужбовці, Військово-медичний клінічний центр Східного регіону - 1 військовослужбовець і 1 співробітник ЗСУ, Військово-медичний клінічний центр Південного регіону - 1 військовослужбовець, Рівненський військовий госпіталь - 1 військовослужбовець, Уманська ЦРЛ - 1 військовослужбовець).

Також на лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебувають 20 осіб. Зазначено, що стан здоров'я пацієнтів задовільний.

Як повідомлялося, в Україні станом на ранок вівторка зафіксовано 3 627 випадків захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19 за добу, водночас одужали - 1 797 осіб, 69 раніше захворілих померли, свідчать дані, оприлюднені на сайті Системи моніторингу поширення епідемії коронавірусу Ради нацбезпеки і оборони.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ