Події

SkyUp запускає формат коротких подорожей CityBreak до Дубая

Авіакомпанія SkyUp Airlines (Київ) запускає формат коротких подорожей CityBreak до Дубая з можливістю для пасажирів самостійно обирати дату й кількість днів поїздки на сайті авіакомпанії.

"Залежно від польотної програми пасажири можуть обрати різну кількість днів перебування в Дубаї. Так, на найближчі дати у жовтні доступні подорожі на дві-три ночі, а ті, хто планує відпочинок у листопаді або грудні, зможуть за бажанням залишитися в Дубаї і на чотири ночі", - наголошується в повідомленні авіакомпанії, поширеному у вівторок.

Формат CityBreak дає змогу придбати квитки та забронювати готель за спеціальною ціною.

В Україні SkyUp представила CityBreak у 2020 році й сьогодні він доступний у Дубаї або Стамбулі.

У компанії наголошують, що для поїздки до Дубая з 1 серпня 2020 року треба надати оригінал негативного результату ПЛР-тестування англійською мовою з печаткою лабораторії, зробленого не більше ніж за 96 годин до прибуття в ОАЕ.

Сертифікат має бути наданий тільки акредитованими в Україні медичними закладами. Ця вимога не поширюється на дітей віком до 12 років і пасажирів, що мають середню або важку форми інвалідності.

Необхідно також мати поліс медичного страхування, що покриває можливі витрати, пов'язані з лікуванням COVID-19 на території країни, встановити мобільний застосунок COVID-19 - DXB Smart App та зареєструватися в ньому для подальшого можливого спілкування з органами охорони здоров'я ОАЕ.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ