Події

Будівництво таких об'єктів, як Льодовий палац у Маріуполі, є хорошим сигналом для тимчасово окупованих територій Донбасу - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський вважає, що будівництво таких споруд, як новий Льодовий палац у Маріуполі, є хорошим сигналом для тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської області, що "Україна будується".

"Я думаю, що це велика перемога для Маріуполя, для всієї України, для Донбасу. Оскільки він для нас, для кожного з вас - єдиний. І це велика перемога також для тимчасово окупованих територій Донбасу. Я думаю, що це дуже важливо, щоб вони бачили, що саме тут є життя, тут будується Україна. Я впевнений, що вони нас бачать, і знають, де саме Україна. І їх ми завжди будемо чекати, і обов'язково всіх повернемо", - сказав він, під час виступу в четвер на церемонії відкриття нового Льодового палацу в Маріуполі.

Зеленський зазначив, що це чудовий приклад того, коли державна влада, місцева влада, приватні інвестори об'єднуються і щось роблять, причому дуже добре.

Льодова арена Mariupol Ice Center - двоповерховий спортивний об'єкт з льодовим катком, у якому також є медпункт, спортзал, методичний кабінет, фуд-корт і фан-шоп. Вартість проекту становить 90 млн грн.

На базі льодової арени заснували муніципальний хокейний клуб, який буде грати в Українській хокейній лізі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ