08:54 23.10.2020

Країни Європи почали скасовувати традиційні різдвяні ярмарки через коронавірус

1 хв читати
Країни Європи почали скасовувати традиційні різдвяні ярмарки через коронавірус

 

У країнах Європи почали поступово скасовувати традиційні різдвяні ярмарки через ситуацію з коронавірусом, повідомляють європейські ЗМІ.

Зокрема, відмовилися від проведення цього року одного з найвідоміших ярмарків у Франції - в Страсбурзі. Минулого року її відвідали два мільйони людей.

У грудні теж не відбудеться ярмарок у Берліні, який у середньому щорічно відвідують близько одного мільйона людей.

Тим часом, радник при шотландському уряді в галузі охорони здоров'я Джейсон Літч закликав усіх готуватися до "цифрового Різдва" цього року.

"Різдво не буде таким, як зазвичай. Ми не будемо збиратися великими групами, коли збирається кілька сімей. Для цього року подібне - фантастика. Але я сподіваюся, що якщо нам вдасться знизити показники, то, можливо, ми зможемо більш-менш нормально провести Різдво "- сказав Літч.

Раніше повідомлялося, що влада Ірландії, зі свого боку, ввела жорсткі обмеження в рамках боротьби проти вірусу, щоб спробувати нормалізувати ситуацію найближчими тижнями. Це б дозволило не вводити серйозні обмежувальні заходи на Різдво.

В останні тижні в країнах Європи повідомляють про зростання захворюваності коронавірусом, зокрема рекордно високих показниках за час пандемії. При цьому в багатьох державах служби охорони здоров'я наростили кількість проведених тестувань на COVID-19.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА