Події

"Метінвест" спрямує 17 млн грн на обладнання в Маріуполі ліжок з доступом кисню в стаціонарах для лікування хворих COVID-19

"Метінвест", найбільший український гірничо-металургійний холдинг, продовжує оснащувати лікарні Маріуполя необхідним обладнанням і для ефективнішого лікування пацієнтів з коронавірусним захворюванням в чотирьох медичних установах міста буде додатково обладнано прямою подачею кисню 220 ліжок.

Як повідомив "Метінвест-Маріуполь" на своїй сторінці в Facebook, коронавірус не відступає, кількість хворих на COVID-19, що потребують лікування в стаціонарі, зростає, і на допомогу лікарям вкотре приходять металурги.

"Підприємства продовжують оснащувати лікарні необхідним обладнанням і щодня забезпечують життєво важливим, в умовах пандемії, киснем. Крім того, для ефективнішого лікування пацієнтів з коронавірусним захворюванням у чотирьох медичних закладах міста маріупольські активи Метінвест додатково обладнають прямою подачею кисню 220 ліжок. Роботи з підключення обладнання для додаткової подачі кисню вже тривають. До кінця жовтня в міській лікарні № 4 імені Мацука, до наявного 41 обладнаного ліжка, додадуться ще 90 точок подачі кисню в трьох відділеннях", - констатується в повідомленні.

Крім того, в міській лікарні №9 обладнають 90 нових кисневих точок і всього їх тут стане 112. У Маріупольській міськлікарні №1 підключать до кисню 40 ліжок, для лікування легеневих захворювань.

Після закінчення монтажних робіт, в маріупольських медзакладах буде 323 ліжка з підключеними кисневими точками, а Маріупольський меткомбінат (ММК) ім. Ілліча подаватиме лікарням кисень у необхідному обсязі до закінчення пандемії.

На будівництво нових постів компанія спрямувала 17 млн грн.

"Метінвест" є вертикально інтегрованою гірничодобувною групою компаній, що управляє активами в кожній ланці виробничого ланцюжка: від видобутку ЗРС і вугілля та виробництва коксу до випуску напівфабрикатів і кінцевої продукції зі сталі, трубопрокату і рулонів, а також виробництва іншої продукції з високою доданою вартістю. Група складається з видобувних і металургійних підприємств, що перебувають в Україні, Європі та США і має мережу продажів з охопленням всіх ключових світових ринків.

Основними акціонерами "Метінвесту" є група СКМ (71,25%) і "Смарт-холдинг" (23,75%), що спільно керують компанією.

ТОВ "Метінвест Холдинг" - керуюча компанія групи "Метінвест".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ