Події

Кількість хворих COVID-19 в Канаді перевищила 700 тис., понад 18 тис. людей померли

Кількість заражених коронавірусом на території Канади з початку пандемії зросла до 708 тис. людей, понад 18 тис. померли, повідомило міністерство охорони здоров'я країни.

За останній місяць кількість хворих збільшилася на 39%.

Чергове різке зростання кількості інфікованих спостерігається в низці регіонів країни Кленового листа з жовтня минулого року.

У франкомовній провінції Квебек, яка найбільше постраждала від коронавірусу, зафіксовано близько 243 тис. випадків зараження. У сусідній провінції Онтаріо, де розташовані столиця Оттава і найбільше місто країни Торонто, виявлено близько 237,8 тис. інфікованих. У розташованих на заході Канади провінціях Альберта і Британська Колумбія кількість захворілих складає понад 116,8 тис. І 60,1 тис. відповідно.

У провінціях Квебек і Онтаріо зафіксовано найбільшу кількість смертей в країні з початку пандемії - понад 9 тис. і 5,4 тис. відповідно. Невеликий приріст смертності від коронавірусу продовжує спостерігатися в Квебеку.

У Північно-Західних територіях, а також в атлантичній провінції Острів Принца Едварда, де було виявлено кілька десятків випадків захворювання COVID-19, не зафіксовано жодного летального результату з початку пандемії.

Значне зростання захворюваності коронавірусом в Канаді, населення якої становить 37,6 млн осіб, почалося з квітня.

З початку пандемії в Канаді одужали понад 615,3 тис. осіб.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ