Події

Слідство згодом заявить, що Наумова хотіли усунути, бо він був перешкодою для отримання Нескоромним посади в керівництві СБУ, - джерело

Найближчим часом слідство планує повідомити, що мотивом замовлення на усунення начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова було те, що він був єдиною перешкодою для отримання екс-заступником глави спецслужби Дмитром Нескоромним високої посади в керівництві СБУ, повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" інформоване джерело в правоохоронних органах.

"Нескоромний задокументований у матеріалах негласного слідства, що фіксувало контакти Расюка (затриманого полковника спецпідрозділу "Альфа" Юрія Расюка - ІФ), який був наближеною людиною до Нескоромного", - розповів співрозмовник агентства "Інтерфакс-Україна". При цьому він наголосив: "Слідство планує оголосити публічно версію про те, що мотивом замовлення усунення Наумова стало те, що він був єдиною перешкодою для отримання Нескоромним високої посади в керівництві Служби безпеки України".

Водночас в СБУ офіційно не підтверджують і не спростовують інформацію про те, що в цій кримінальній справі справді фігурує колишній перший заступник глави СБУ Нескоромний.

"Процесуальні норми поки що не дозволяють нам оприлюднити інформацію, але ми це зробимо відразу, коли це стане можливим", - сказали агентству в прес-центрі СБУ.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ