Події

Індійська вакцина Covishield прибуде вранці 23 лютого до аеропорту Бориспіль - заступник голови ОП

Індійська вакцина Covishield, щодо постачання в Україну якої домовлявся міністр охорони здоров'я Максим Степанов, прибуде в аеропорт Бориспіль уранці 23 лютого, заявив заступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко.

"Завтра вранці вакцина перебуває. Це інформація з МОЗ і інформація з логістичної компанії. Вранці завтра літак буде в Борисполі. Це перша партія, яка далі буде. Наступна поставка - протягом тижня або 10 днів, як я розумію", - заявив Тимошенко в програмі "Свобода слова" на телеканалі ICTV увечері в понеділок, 22 лютого.

Він також додав, що "Полеміки, які були в різних студіях, можна вже закінчити", відповідаючи на запитання ведучого "На чому заснований оптимізм заступник голови ОП, що вакцина дійсно прибуде, враховуючи, що поставки" AstroZeneca "і" Phizer ", які повинні були бути в Україні ще 15-16 лютого, затягуються?".

За словами Тимошенка, щойно літак прилетить, першу партію вакцини буде доставлено на логістичний склад, з якого вона того ж дня потрапить у деякі регіони, а після починається перший етап вакцинації мобільними групами. Як повідомлялося і раніше, першими будуть вакциновані лікарі, які працюють з хворими коронавірусом.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ