Події

МЗС України запустило Інтернет-проект про жінок у дипломатії

Міністерство закордонних справ України запустило проект про жінок у дипломатії "Дипломатки без краваток", який складається з коротких відеороликів, у яких дипломатки керівного рівня МЗС України відверто говорять про професію, жіноче лідерство і мотивацію рухатися вперед.

"Дипломатія - це не чоловічий світ, як  вважалося раніше, а МЗС України нині - це реальні обличчя і людські історії, а також місце, де жінки можуть реалізувати себе. Цим проектом ми хочемо показати справжнє жіноче обличчя українського МЗС і мотивувати жінок будувати кар’єру в дипломатії", - прокоментувала проект перша заступниця міністра закордонних справ України Еміне Джапарова, передає МЗС України в понеділок.

Відео будуть публікуватися на Фейсбук-сторінці міністерства.

У відео українські дипломатки - посли, директори департаментів, начальниці відділів і служб говоритимуть у форматі монологу про вирішальні речі у виборі професії, значимі для них історії з дипломатичного життя, баланс між особистим і дипломатичним життям, жіноче лідерство в дипломатії і чи повинно бути більше жінок у МЗС, персональний антистрес і натхнення, свої рецепти успіху.

Зараз вже опублікований промо-ролик проекту.

Як зазначили в прес-службі МЗС України, найближчими тижнями своїми думками поділяться перша заступниця міністра Еміне Джапарова, пані посол України в Сінгапурі Катерина Зеленко, директорка Департаменту комунікацій та публічної дипломатії Алла Польова, пані посол України у Фінляндії Ольга Діброва, директорка Департаменту міжнародного права Оксана Золотарьова, а також інші успішні українські дипломатки, керівниця патронатної служби Ольга Аксьонова.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ