Події

Дорожники ремонтують дорогу Н-16 Золотоноша - Черкаси - Сміла - Умань

Підрядник ТОВ "Автострада" ремонтує автодорогу Н-16 Золотоноша - Черкаси - Сміла - Умань на ділянці від закінчення с. Носачів до залізничного переїзду у с. Сигнаївка протяжністю 6,3 км.

Як повідомляється на сторінці у Фейсбуці Державного агентства автомобільних доріг України ("Укравтодор") у п'ятницю, на відремонтованій ділянці дороги Н-16 вже влаштований перший шар покриття.

Агентство зазначає, що автодорога державного значення Н-16 - маршрут, що проходить через всю область зі сходу на захід, з’єднує лівобережну частину Черкащини із західною частиною, з містом Умань. Починається від міста Золотоноша, і проходить через міста Черкаси, Сміла, Шпола, Звенигородка, Тальне та Умань. Є найдовшою автодорогою Черкащини, протяжність Н-16 становить 208,1 км.

За даними "Укравтодору", у 2020 році в рамках програми "Велике будівництво" на Н-16 загалом було відновлено дорожнє покриття на 67,2 км.

Як повідомлялося, заступник голови ОП та координатор "Великого будівництва" Кирило Тимошенко заявив, що в планах на поточний рік - побудувати та оновити 6,5 тис. км доріг і 245 штучних споруд.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ