08:38 11.05.2021

Армія Ізраїлю повідомила про поранення 6 мирних громадян у результаті ракетного обстрілу з Сектора Гази

2 хв читати
Армія Ізраїлю повідомила про поранення 6 мирних громадян у результаті ракетного обстрілу з Сектора Гази

Шість громадян Ізраїлю були поранені в результаті ракетного обстрілу з території Сектора Гази, повідомила армія оборони Ізраїлю.

"У той час як безперервний ракетний обстріл триває в напрямку півдня Ізраїлю, був уражений житловий будинок в Ашкелоні. 6 мирних жителів отримали поранення", - йдеться в повідомленні в Twitter військових Ізраїлю.

Тим часом видання Jerusalem Post уточнило, що у вівторок близько 6 години ранку, ракети потрапили в два житлових будинки в Ашкелоні. Одна ракета потрапила в сімейний будинок, в результаті чого батьки отримали поранення середньої тяжкості, а діти - легкі. Ракета, що потрапила в другій будинок, привела до поранень ще двох людей. Всі вони були евакуйовані до лікарні.

Раніше армія оборони Ізраїлю повідомила, що понад 150 ракет запущено в бік Ізраїлю з території Сектора Гази протягом останніх 10 годин.

"З 6 години вечора групи терористів в Газі запускають ракети по громадянам Ізраїлю. Без упину. Зараз - 4 години ранку. Усього 10 годин ракетних обстрілів", - написали військові Ізраїлю в Twitter.

За останні дні в Єрусалимі проходять акції протесту палестинців. Так, раніше в понеділок на Храмовій горі в Єрусалимі знову відбулися зіткнення між палестинцями та ізраїльською поліцією. За даними Палестинського Червоного Хреста, поранення отримали сотні палестинців.

У понеділок з сектора Гази по Ізраїлю було випущено десятки ракет. У відповідь армія оборони Ізраїлю завдала авіаударів по анклаву, знищивши не менше восьми бойовиків ХАМАС. Ударам також піддалися ракетні установки. У свою чергу палестинські ЗМІ повідомили в результаті цих ударів про загибель 20 осіб, серед яких дев'ятеро дітей. Ще 65 людей поранено.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА