Події

У Києві за добу виявили 681 новий випадок COVID-19

У Києві за минулу добу лабораторно підтверджено 681 новий випадок зараження коронавірусною інфекцією, повідомив міський голова столиці Віталій Кличко.

"Ситуація із захворюваністю в столиці стабілізувалася. Сплесків із великою кількістю нових випадків останнім часом немає. Зменшилася і кількість хворих, і кількість госпіталізованих. Але, на жаль, високою залишається смертність від вірусу. Упродовж минулої доби в місті виявили 681 інфікованого. Померли 22 людини - 11 жінок й 11 чоловіків. Загалом за період пандемії в столиці 4 905 летальних випадків від вірусу. А підтверджених випадків захворювання в місті на сьогодні 201 209", - розповів Кличко на онлайн-брифінгу в п'ятницю.

Госпіталізовано за минулу добу 88 хворих на коронавірусну інфекцію.

Одужали за добу 848 осіб. Загалом коронавірус подолали 130 961 житель столиці.

Найбільше випадків захворювання виявили в Дарницькому районі - 128, в Шевченківському - 115 і в Солом'янському районах - 110 випадків.

Кличко також уточнив, що в столиці вакцинували проти коронавірусу вже більше ніж 98 тис. осіб.

"У Києві, як і в інших регіонах України, триває вакцинація проти COVID-19. Щеплення в столиці роблять вакцинами Covishield, Coronavac, AstraZeneca (виробництва Південної Кореї) і Pfizer, які надало Міністерство охорони здоров'я. У столиці вже вакцинували більше ніж 98 тис. осіб. Це переважно медики - майже 23,5 тис. яких отримали щеплення. Соціальні працівники - отримали вакцину 2 700 фахівців, люди похилого віку - більше ніж 6,5 тис. осіб і військові – 3 100 осіб. Вакцинують також і столичних педагогів, задіяних в організації та проведенні ЗНО. Щеплено 6 385 педагогів", - розповів мер.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ