20:10 20.08.2021

Столичний театр "Сузір’я" відкрив новий сезон

1 хв читати
Столичний театр "Сузір’я" відкрив новий сезон

Київська Академічна Майстерня Театрального Мистецтва "Сузір’я " відкриває свій 34-й сезон.

Вистава "Оскар Богу" за п’єсою Еріка-Емманюеля Шмітта, якою театр зустрів перших у цьому сезоні глядачів, утверджує перемогу життя за будь яких, навіть нестерпних, обставин.

На урочистостях з нагоди початку Нового театрального року художній керівник, народний артист України Олексій Кужельний вкотре проголосив гасло свого театру "Життя не варто проживати! Життя достойне того аби його святкувати! Святкуйте кожну мить життя!" А найкращі – з театром. Тому, зважаючи на спекотне літо, на відкриття театрального сезону запросили Діда Мороза з льодяниками і сніжинками.

Київська академічна майстерня театрального мистецтва "Сузір'я" — перший в Україні ангажементний театр, створений 1988 року, який від часу заснування очолює художній керівник-директор народний артист України Олексій Кужельний. У виставах беруть участь найкращі актори столичних театрів — народні та заслужені артисти України, а також театральна молодь.

Серед зірок українського театру, що упродовж усіх театральних сезонів дарували прихильникам театрального мистецтва свій талант, відомі майстри сцени Надія Батуріна, Лариса Кадочнікова, Лариса Кадирова, Людмила Лимар, Раїса Недашківська, Степан Олексенко, Ада Роговцева, Богдан Ступка, Микола Рушковський, Валерія Чайковська.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА