11:40 29.08.2021

Україна отримала ще майже 190 тис. доз вакцини Pfizer від коронавірусу

1 хв читати
Україна отримала ще майже 190 тис. доз вакцини Pfizer від коронавірусу

До України прибула нова партія вакцини від коронавірусу Comirnaty (Pfizer), у якій понад 188 тис. доз препарату, повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я України у неділю.

"Україна отримала ще 188 370 доз вакцини Comirnaty від Pfizer-BioNTech. Цю партію вакцини разом із розчинником для її розведення надав уряд США через ініціативу COVAX щодо забезпечення справедливого та рівного доступу до вакцин проти COVID-19 для всіх країн світу", - йдеться в повідомленні.

У ньому уточнюється, що доставку препарату організував Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), зберігання та логістику з дотриманням відповідного холодового ланцюга забезпечує Агентство США з міжнародного розвитку USAID.

Зазначається, що Україна вже отримала 4 325 910 доз вакцин різних виробників (Pfizer, Moderna і AstraZeneca) у межах ініціативи COVAX.

"Постачання в рамках COVAX продовжаться. До кінця 2021 року, очікується, Україна має отримати достатню кількість вакцини в рамках ініціативи, щоб захистити до 20% населення від COVID-19", - зазначають у МОЗ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА