13:32 15.09.2021

В Україні може з'явитися онкологічна клініка по ізраїльським стандартам - Посольство

1 хв читати

Питання створення в Україні онкологічної клініки по ізраїльським стандартам на основі державно-приватного партнерства став предметом зустрічі Посла України в Ізраїлі Євгена Корнійчука з гендиректором медичного центру «Рафаель» (Тель-Авів) Роною Моше. Про це повідомляється на сторінці Посольства у соцмережі Facebook.

«Відбулося знайомство з концептом створення цього нового приватного медичного закладу Ізраїлю, технологічними новинками в галузі health care та пріоритетними напрямами його діяльності.Обговорено питання створення в Україні онкологічної клініки за ізраїльськими стандартами на засадах публічно-приватного партнерства та надання відповідного сприяння з боку Посольства України у просуванні переговорного процесу з українськими партнерами», - йдеться в повідомленні.

Крім того, великої уваги під час бесіди було приділено започаткуванню співпраці з обміну досвідом і стажування українських лікарів у цій клініці.

Захід відбувся за сприяння Israeli Ukrainian Alliance – міжнародної компанії, орієнтованої на зміцнення соціальних, ділових та інвестиційних відносин між Ізраїлем та Україною.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА