11:57 22.09.2021

В ОП пов'язують обстріл автомобіля Шефіра з агресивною протидією політиці Зеленського в боротьбі з олігархами

1 хв читати
В ОП пов'язують обстріл автомобіля Шефіра з агресивною протидією політиці Зеленського в боротьбі з олігархами

Обстріл автомобіля першого помічника президента України Сергія Шефіра пов'язаний з агресивною кампанією протидії активній політиці глави держави Володимира Зеленського щодо зниження впливу олігархів на суспільні процеси.

"Ми, безумовно, пов'язуємо цей напад з агресивною і навіть войовничою кампанією протидії активній політиці глави держави. Політиці, спрямованій на значне зниження традиційного впливу тіньових олігархів на суспільні процеси, а також на знищення політико-фінансових угруповань, які відверто працюють на наших зовнішніх опонентів", - сказав Подоляк у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

Подоляк назвав обстріл автомобіля Шефіра "відкритим, навмисним і вкрай жорстким нападом, який не можна кваліфікувати інакше, ніж спробу демонстративного вбивства ключового члена команди".

"Просто зараз ми бачимо, що вже відбулося ситуативне об'єднання напівкримінальних політичних і економічних суб'єктів, для яких детінізація, деолігархізація і проведення судової реформи - пряма загроза їхньому безбідному існуванню. Не маючи суспільної підтримки, вони явно пішли шляхом прямих погроз і спроб фізичного залякування", - сказав він.

Радник керівника Офісу президента наголосив, що "політика Зеленського, спрямована на фундаментальну трансформацію держави, залишиться незмінною". "А безумовною відповіддю на будь-які злочинні дії проти представників держави будуть іще жорсткіші антиолігархічні й антикримінальні рішення влади", - резюмував Подоляк.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА