08:58 18.10.2021

Туніс скасовує карантин для організованих туристів

2 хв читати
Туніс скасовує карантин для організованих туристів

Міністерство охорони здоров’я Тунісу послаблює антикоронавірусні обмеження та знімає семиденний карантин для іноземних туристів, які подорожують чартерними або регулярними рейсами за лінією туроператора, повідомив офіс з туризму республіки.

"У зв'язку з помітним покращенням епідемічних показників у Тунісі міністерство охорони здоров'я ухвалило рішення пом'якшити умови прийому пасажирів, що прибувають на територію Тунісу, з 16 жовтня. Відвідати республіку без карантину можна у разі пред'явлення ПЛР-тесту або сертифіката вакцинації", - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в турофісі, пасажири-нерезиденти, які прибувають до Тунісу чартерними рейсами або регулярними рейсами (на блокових місцях) у рамках організованих поїздок (турпакет), звільняються від семиденного карантину, якщо пред'являють ПЛР-тест, зроблений за 72 години до вильоту, під час реєстрації на рейс в аеропорту. Від тестування звільняються діти до 12 років.

"Тест ПЛР не потрібно здавати щепленим туристам, які завершили вакцинацію не менше ніж за 14 днів до прибуття в Туніс і мають відповідний сертифікат", - пояснили у відомстві.

Перед поїздкою мандрівники мають заповнити спеціальну декларацію здоров'я. В аеропорту після прибуття пасажирів очікують вибіркові експрес-тести на антиген. Мандрівника з виявленим позитивним тестом буде відправлено на ізоляцію до спеціального центру.

В офісі з туризму Тунісу додали, що всі мандрівники повинні мати при собі підтвердження бронювання та оплати організованого туру (ваучера), дотримуватися правил організованих груп з моменту прибуття до Тунісу, а саме: розміщення та пересування за межами туристичних об'єктів лише туристичним транспортом. Також від туристів вимагають суворого дотримання санітарних норм.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пил із Сахари дістався території України – Гідрометцентр

"єЧергу" для автобусів запущено на 10 українсько-молдовських пунктах пропуску

Міноборони створило Офіс підтримки коаліцій для забезпечення системного управління військовою допомогою від партнерів

Спровоковану ворожим артобстрілом пожежу в Куп'янську ліквідовано, незважаючи на загрозу повторних обстрілів

Суд визнав наявність російського громадянства в колишньої топпосадовиці Мін'юсту Прилуцької

Грузія продовжила термін перебування українців без візи до трьох років

У західних областях України в четвер удень 9-14°; на решті території 17-22°

У Києві очікують, що законопроєкт про допомогу Україні Байден підпише негайно – Єрмак

Рада збільшила чисельність Держприкордонслужби на 15 тисяч військовослужбовців

ДТЕК планує відновити електропостачання знеструмлених споживачів Святошинського району Києва протягом двох годин

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА