20:51 27.10.2021

В Європі продовжується зростання заражень і смертей від COVID-19

2 хв читати
В Європі продовжується зростання заражень і смертей від COVID-19

 

Європа продовжує бути єдиною частиною світу, де кількість нових випадків коронавірусу COVID-19 і смертей від захворювання продовжила зростати минулого тижня, повідомила Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) у щотижневому епідеміологічному бюлетені.

Згідно з інформацією ВООЗ, за тиждень із 18 до 24 жовтня було виявлено збільшення загальносвітових нових випадків зараження COVID-19 на 4%. При цьому більше половини (57%) нових випадків коронавірусу було виявлено у європейському регіоні. Ця частина світу стала єдиною, де відзначили збільшення захворюваності порівняно з минулим тижнем.

В інших регіонах зафіксували зменшення щотижневих випадків захворювання на COVID-19. Як і минулого тижня, найбільше захворюваність упала в африканському регіоні (на 21%) та у західній частині тихоокеанського регіону (на 17%).

Загалом за тиждень у світі було виявлено понад 2,9 млн нових випадків зараження COVID-19.

Загальносвітова кількість смертей від захворювання збільшилася на 5% порівняно з показниками за минулий тиждень. Збільшення було зафіксовано у європейському регіоні (на 14%) та у Південно-Східній Азії (на 13%). Найбільше смертність впала у західній частині тихоокеанського регіону (на 16%), у східному Середземномор’ї (на 13%) та в африканському регіоні (на 11%).

Усього за тиждень було зафіксовано 49 тис. смертей у всьому світі.

За весь період пандемії у світі було виявлено понад 243 млн випадків зараження коронавірусом та понад 4,9 млн смертей від наслідків зараження.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА