13:58 01.11.2021

Шмигаль доручив активізувати контроль за дотриманням перевірки COVID-сертифікатів у регіонах із "червоних" зон епіднебезпеки

1 хв читати
Шмигаль доручив активізувати контроль за дотриманням перевірки COVID-сертифікатів у регіонах із "червоних" зон епіднебезпеки

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль доручив профільним відомствам активізувати контроль за дотриманням перевірки COVID-сертифікатів у ТРЦ та закладах громадського харчування у регіонах, що перебувають у "червоних" зонах епіднебезпеки.

"Було доручено Мінекономіки, Держпродспоживслужбі й Національній поліції активізувати контроль за дотриманням перевірки COVID-сертифікатів у ТРЦ та закладах громадського харчування в регіонах, що перебувають у "червоних" зонах епіднебезпеки", - йдеться у повідомленні прес-служби уряду за результатами селекторної наради під головуванням Шмигаля.

Зазначено, що у Національній поліції повідомили, що за минулий тиждень з метою виявлення підроблення COVID-документів було проведено 20 обшуків, із них три – у медзакладах та один – у туристичній агенції.

Задокументовано протягом тижня незаконну діяльність трьох лікарів, вилучено 170 міжнародних свідоцтв про вакцинацію та заблоковано два Telegram-канали. Моніторинг також виявив незаконну діяльність понад 60 посередників і 20 медичних працівників, які представляють 13 медичних закладів, та 40 веб-ресурсів.

За інформацією Нацполіції, за минулий тиждень розпочато понад 90 кримінальних проваджень за фактом підроблення COVID-документів, із них 55 проваджень – за матеріалами Держприкордонслужби.

Загалом розпочато 1 065 кримінальних проваджень, з яких 80 стосовно працівників медичних закладів та 35 щодо працівників туристичних агенцій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстрілюють Херсон із лівого берега

Україні потрібно більше снарядів і ППО - Умєров у розмові з главою Пентагону

У Білому домі вважають за необхідне розгляд питання про допомогу Ізраїлю та Україні в Палаті представників цього тижня

Стефанчук: Україна розраховує, що завдяки мандату комісара Ради Європи будуть захищені права українців, які постраждали внаслідок російської агресії

РНБО розгляне загрози безпеці у зв'язку з роботою онлайн-казино - Зеленський

Україна запросить скликання засідання Ради "Україна - НАТО" щодо захисту неба та постачання озброєння - Зеленський

Українська авіація завдала ударів по п’яти районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали двох ракетних і 43 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу відбулося 50 бойових зіткнень

ПАРЄ закликала використати заморожені активи РФ для відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА