Події

За вівторок українські військові відбили 9 атак агресора, знищили 31 одиницю техніки, вразили 7 повітряних цілей

За вівторок на Донецькому та Луганському напрямах українські військові відбили 9 атак агресора та знищили 31 одиницю ворожої техніки, збили 7 повітряних цілей, повідомляє штаб Операції об'єднаних сил.

"Українські захисники та захисниці зі складу угруповання Об'єднаних сил відбили сьогодні 9 атак ворога. Ще на шести локаціях тривають бої з окупантом. (…) Минулої доби військовослужбовці угруповання Об'єднаних сил знищили: 3 танки; 8 артилерійських систем; 18 одиниць бойової броньованої техніки; 1 спеціальний броньований автомобіль; 1 автомобіль. Підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили один оперативно-тактичний безпілотний авіаційний комплекс "ZALA" та шість БПЛА типу "Орлан-10", - йдеться в повідомленні, опублікованому у фейсбуці.

Зазначається, що протягом доби "окупанти обстріляли 39 населених пунктів у Донецькій та Луганській областях, зруйнували та пошкодили понад 60 цивільних об'єктів з них: 50 житлових будинків, лікарню, коксохімічний завод, залізничний вокзал, будівельну базу, торговельний центр, відділення національної поліції, будівлю прокуратури, електропідстанцію та гаражний кооператив. У результаті цих обстрілів загинули щонайменше 14 цивільних осіб, ще 15 отримали поранення та травми різного ступеня тяжкості".

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ