Медицина

У "Справі Супрун" призначили нового суддю

У справі за позовом народного депутата Ігоря Мосійчука (фракція "Радикальної партії" Олега Ляшка) про відсутність у лікаря Уляни Супрун повноважень для виконання обов'язків міністра охорони здоров'я України було визначено нового суддю Окружного адмінсуду Києва (ОАСК) - Тетяну Скочок, повідомляє суддя-спікер Богдан Санін.

Б.Санін також повідомив, що до Окружного адмінсуд Києва надійшли ще три позови у "Справі Супрун", зокрема, два позови від Ігоря Мосійчука та один від радикала Олексія Ленського.

"Однак, здається, що в подальшому ми називатимемо справу "Справа Супрун. Епизод 1", і ось чому... До ОАСК надійшов позов від І.Мосійчука, в якому відповідачем визначено прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, а в.о. міністра охорони здоров'я України У.Супрун зазначено як третю особу (справа №640/1748/19). До ОАСК надійшов позов від І.Мосійчука, в якому відповідачем визначено в.о. міністра охорони здоров'я України У.Супрун (справа №640/+1766/19). До ОАСК надійшов позов від О.Ленського, в якому відповідачем визначено в.о. міністра охорони здоров'я України У.Супрун (справа №640 / 2709/19)", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомлялося, Окружний адміністративний суд Києва скасував заходи із забезпечення позову щодо відсторонення У.Супрун від керівництва МОЗ "за власною ініціативою".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ