17:48 27.03.2017

Порошенко обговорив із главами делегацій саміту ГУАМ створення центру Східного партнерства із боротьби з кіберзлочинність

1 хв читати
Порошенко обговорив із главами делегацій саміту ГУАМ створення центру Східного партнерства із боротьби з кіберзлочинність

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з главами делегацій держав-членів Організації за демократію та економічний розвиток – ГУАМ (Грузія, Україна, Азербайджан, Молдова), під час якої сторони обговорили координацію взаємодії у сфері боротьби з тероризмом, кіберзлочинністю.

Як повідомила в понеділок прес-служба президента України, П. Порошенко прийняв прем'єр-міністра Грузії Георгія Квірікашвілі, прем'єр-міністра Молдови Павла Філіпа і віце-прем'єр-міністра Азербайджану Ісмета Дурсун огли Абасова.

Глава Української держави високо оцінив результати саміту глав урядів держав-членів ГУАМ у Києві, "які мають вагоме значення для запуску зони вільної торгівлі ГУАМ".

За інформацією прес-служби президента України, під час зустрічі наголошувалося на необхідності посилення співпраці з міжнародними партнерами як передумова активізації економічного виміру в рамках ГУАМ.

"Сторони обговорили питання посилення співпраці у сфері безпеки як у форматі ГУАМ, так і Східного партнерства. Зокрема, йшлося про створення Регіонального центру Східного партнерства із боротьби з кіберзлочинністю, а також координації взаємодії у сфері боротьби з тероризмом", - зазначено в повідомленні.

Учасники зустрічі підтвердили солідарну підтримку суверенітету, територіальної цілісності та непорушності міжнародно визнаних кордонів держав-учасниць ГУАМ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

Сі Цзіньпін підтримає мирну конференцію щодо України, якщо за її проведення виступатимуть і Москва, і Київ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА