19:07 25.10.2017

Кабмін затвердив нову стратегію комунікації Угоди про асоціацію з ЄС

1 хв читати
Кабмін затвердив нову стратегію комунікації Угоди про асоціацію з ЄС

Кабінет Міністрів України розробив і затвердив нову стратегію комунікації Угоди про асоціацію Україна-ЄС, яка покликана поліпшити висвітлення прогресу виконання Угоди зокрема та процесу євроінтеграції загалом, повідомила віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе.

"Це конкретний результат нашої взаємодії з громадянським суспільством. Ця стратегія відповідає всім необхідним стандартам, що дозволить нам ефективніше реалізовувати важливу функцію роз'яснення європейської інтеграції", - зазначила І.Климпуш-Цинцадзе на засіданні уряду в середу.

Як повідомляє прес-служба віце-прем'єра, в стратегії сформульовані завдання комунікації Угоди про асоціацію Україна-ЄС: підвищення обізнаності населення, консолідація проєвропейських сил всередині країни і за її межами (зовнішня комунікація), протидія дезінформації.

І.Климпуш-Цинцадзе повідомила, що стратегія містить положення про координацію зусиль, оскільки до комунікацій залучається широке коло гравців і значна частина ресурсів донорів. Зокрема, в стратегії йдеться про те, що платформою для координації зусиль буде відповідна Координаційна рада, утворена відповідно до положень документа.

Присутній на засіданні Кабміну глава представництва ЄС Г’юг Мінгареллі наголосив на необхідності надання віце-прем'єру з питань європейської та євроатлантичної інтеграції і урядового офісу з європейської та євроатлантичної інтеграції необхідних повноважень для налагодження ефективної координації зусиль всіх органів влади для виконання Угоди.

Як повідомлялося, затвердження стратегії комунікації в сфері європейської інтеграції на 2018-2021 роки значилося в порядку денному засідання уряду, що відбулося у середу

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА