Політика

Клімкін подякував політв'язню Карпюку за заклик до українців не їхати на ЧС до РФ

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін подякував українському політв'язню у Росії Миколі Карпюку за заклик до українських уболівальників не їхати до Росії на Чемпіонат світу з футболу.

"Спасибі, Миколо Карпюк, за заклик до українців не їхати до Росії на Чемпіонат світу з футболу. Це необачно і дійсно небезпечно", - написав П.Клімкін на своїй сторінці у мікроблозі "Твіттер" у вівторок.

Раніше, 21 травня, адвокат Ілля Новіков, який відвідав М.Карпюка у російській в'язниці, розповів, що Микола закликав футбольних уболівальників не їхати на Чемпіонат світу в РФ. "Він також просив мене передати його пораду українським футбольним уболівальникам - не їздити на Чемпіонат світу до Росії, щоб не опинитися в його становищі. Порада, на мою думку, дуже хороша. Більшість, напевно, повернеться, але той, кому не пощастить, і кого призначать покращувати статистику розкриття тероризму, буде шкодувати про це дуже довго. Не знаю, який футбол такого варто. Бережіть себе і допомагайте один одному", - написав адвокат на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ