Політика

"Самопоміч" не веде переговорів з іншими політсилами про єдиного кандидата на президентських виборах

 Політична партія "Об'єднання "Самопоміч" не бере участі в жодних переговорах щодо спільного висунення кандидатів у президенти України.

"Ні лідер партії Андрій Садовий, ні хто-небудь з публічних фігур партії не отримували ніякого мандату на проведення таких переговорів і не вели їх. Просимо всіх українських політиків надалі утриматися від некоректної згадки "Об'єднання "Самопоміч" та його лідера в публічній площині", - йдеться в повідомленні на сайті політсили в середу.

"У мене доволі часті зустрічі як з українськими політиками, так і з зарубіжними. Президент сюди (у Львів - ІФ) любить приїжджати, прем'єр, лідери партій, інші відомі люди. (...) Якби кожну таку зустріч називали "переговорами про об'єднання", то це не мало б нічого спільного з реальністю. За всієї поваги до перерахованих мною людей", - цитує сайт лідера партії "Самопомочи", мера Львова А.Садового.

Прес-служба партії нагадала, що в середу в публікації одного з інтернет-видань було зазначено, що лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявив про переговорний процес щодо єдиного кандидата в президенти, в якому нібито бере участь і лідер "Самопомочі" А.Садовий.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ