Політика

Клімкін обговорив із керівництвом комітету закордонних справ Палати представників Конгресу США шляхи протидії російській агресії

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін зустрівся у Вашингтоні з головою комітету закордонних справ Палати представників Конгресу США Едом Ройсом і співголовою комітету Еліотом Енгелем.

"Дякую за зустріч із головою комітету закордонних справ Палати представників Конгресу США Едом Ройсом та співголовою комітету Еліотом Енгелем. Обговорили, як зробити успішним український проект, сприяти громадянському суспільству і протидіяти російській гібридній агресії", - написав глава МЗС на сторінці у Facebook у п'ятницю.

Як повідомляє у п'ятницю прес-служба МЗС України, під час зустрічі українська сторона висловила сподівання на прийняття найближчим часом Палатою представників резолюції, в якій події 1932-1933 років визнаються геноцидом українського народу.

"З українського боку було також наголошено на важливості розвитку у федеральному бюджеті США 2019 року позитивної динаміки допомоги, яку надають нашій країні Сполучені Штати за лінією Державного департаменту, Пентагону й Агентства США з міжнародного розвитку", - зазначено в повідомленні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ