11:10 20.11.2018

Бойко повідомив про створення парламентської групи "Опозиційна платформа - За життя"

2 хв читати
Бойко повідомив про створення парламентської групи "Опозиційна платформа - За життя"

Народний депутат Юрій Бойко, якого виключили з фракції "Опозиційний блок", повідомив про створення парламентської групи "Опозиційна платформа - За життя".

"Ми створюємо парламентську групу "Опозиційна платформа - За життя". "Опозиційний блок" залишається в минулому, ми йдемо далі, об'єднуючи всю опозицію. І таку парламентську групу буде створено в парламенті найближчим часом", - сказав він журналістам у Верховній Раді у вівторок.

Депутат висловив упевненість, що частина "Опозиційного блоку" приєднається до нової депутатської групи. "Також у нас є кілька пропозицій від депутатів інших груп", - додав він.

Наразі голова Верховної Ради Андрій Парубій ще не зачитав рішення фракції "Опозиційний блок" про виключення з її складу народних депутатів Ю.Бойка та С.Льовочкіна. Отже, Ю.Бойко поки що залишається співголовою фракції.

Як повідомлялося, фракція "Опозиційний блок" на засіданні у вівторок уранці ухвалила рішення про виключення Ю.Бойка та С.Льовочкіна з фракції, за словами співголови фракції Олександра Вілкула, з формулюванням "за зраду інтересів виборців".

9 листопада співголова політичної партії "Опозиційний блок" та однойменної парламентської фракції Ю.Бойко та позафракційний народний депутат, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович уклали угоду про створення "Опозиційної платформи - За життя".

15 листопада В.Рабінович заявив, що не балотуватиметься в президенти України, але очолить партійний список на виборах до Верховної Ради восени 2019 року. Наступного дня він заявив, що Ю.Бойко буде єдиним кандидатом від "Опозиційної платформи - За життя" на майбутніх виборах президента України, запланованих на березень 2019 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА