16:30 20.01.2019

Вілкул офіційно висунутий кандидатом в президенти – "Опозиційний блок"

1 хв читати
Вілкул офіційно висунутий кандидатом в президенти – "Опозиційний блок"

Учасники Форуму за мир і розвиток, що проходить у неділю в Запоріжжі, висловилися на підтримку народного депутата фракції "Опозиційний блок" Олександра Вілкула як єдиного кандидата від опозиційних сил на майбутніх президентських виборах, запланованих на 31 березня, повідомляється на офіційному сайті партії "Опозиційний блок".

У своєму виступі на форумі О.Вілкул представив програму "Мир і розвиток: чотири кроки до успіху", розповівши про своє бачення змін, необхідних Україні. Зокрема, він акцентував увагу на чотирьох кроках, які повинні привести Україну до успіху, і на яких має зосередитися влада одразу після президентських виборів: мир, нова Конституція, економічне зростання і соціально відчутні результати економічного розвитку.

"Оратори форуму підтримали позицію О.Вілкула, зазначивши, що саме він є реальним кандидатом від опозиційних сил, що має необхідні якості характеру, знання і досвід, здатні об'єднати громадян і привести Україну до успіху", - йдеться в повідомленні.

Форум за мир і розвиток об'єднав понад 5 тис. учасників – представників ділових, промислових кіл, профспілок і роботодавців країни, громадських діячів. Це найбільший подібний форум, починаючи з 2012 року.

У грудні 2018 року на VIII з'їзді партії "Опозиційний блок" була оголошена готовність політсили брати участь у президентських і парламентських виборах і наміри висунути О.Вілкула кандидатом у президенти України на виборах, призначених на березень 2019 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА