Політика

У Порошенка відкидають обвинувачення Тимошенко у фальсифікації виборів

У виборчому штабі кандидата в президенти України, нинішнього глави держави Петра Порошенка відкидають обвинувачення з боку лідера партії "Батьківщина", кандидата в президенти Юлії Тимошенко в порушенні виборчого законодавства.

"Ми категорично відкидаємо будь-які обвинувачення", - сказав спікер виборчого штабу П.Порошенка Олег Медведєв на брифінгу у вівторок у Києві.

На його думку, опонент робить це, щоб "з одного боку звернути увагу на себе і повернутися на радари засобів масової інформації, а з іншого боку - щоб дискредитувати команду Петра Порошенка".

О.Медведєв також повідомив про поодинокі випадки погроз на адресу агітаторів за П.Порошенка. "Їм погрожують, безпідставно, що їх буде притягнуто до відповідальності, нібито за підкуп виборців, яким вони не займаються, у них навіть немає теоретично фінансового ресурсу, який вони могли б для цього задіяти", - сказав спікер штабу П.Порошенка.

При цьому він наголосив, що в штабі не драматизують ситуацію через ці факти, пояснюючи це "підвищеним градусом" виборчої кампанії.

"Безумовно, ми захищатимемо представників нашої команди у правовий спосіб, і гарантуватимемо їм безпеку і безпеку їхніх рідних", - сказав О.Медведєв.

Він зазначив, що команда П.Порошенка поки що не значиться серед порушників виборчого законодавства.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ