Політика

Верховний суд 9 березня розгляне апеляцію Гриценка на відмову в задоволенні його позову до Порошенка про порушення під час ведення передвиборчої агітації

Верховний Суд 9 березня розгляне апеляцію кандидата в президенти України Анатолія Гриценка на рішення Шостого апеляційного адміністративного суду, який відмовив у задоволенні його позову до президента Петра Порошенка про порушення під час ведення передвиборчої агітації.

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" представник А.Гриценка в ЦВК і його адвокат Руслан Чорнолуцький, засідання розпочнеться о 16:00 суботи.

6 березня суд першої інстанції відмовив у задоволенні позову А.Гриценку, в якому лідер "Громадянської позиції" просив визнати передвиборчою агітацією розміщення на сайті президента України відеозапису під назвою "Глава держави: Є факти – у в'язницю. Немає фактів, тоді припиніть розгойдувати ситуацію" з робочої поїздки П.Порошенка 1 березня в Донецьку область і фоторепортажу про цю поїздку в кількості 56 фотографій.

А.Гриценко просив суд зобов'язати П.Порошенка сплатити цю передвиборчу, на його думку, агітацію з його виборчого фонду і утриматися від використання для цих цілей бюджетних коштів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ