Політика

Ціна на газ буде знижена вдвічі - Тимошенко

Рішення про зменшення ціни на газ для населення мінімум удвічі буде одним з перших, яке прийме нова влада і, як наслідок, знизяться тарифи на тепло і на гарячу воду, повідомила прес-служба партії ВО "Батьківщина".

"Переглянути ціну блакитного палива допоможе рішення Окружного адміністративного суду Києва, який визнав підвищення урядом у 2016 році вартості газу необґрунтованим і незаконним", - зазначила лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко в ефірі телеканалу "Україна".

Ю.Тимошенко зазначила, що потреби людей мають покриватися газом українського видобутку, а його вартість повинна складати 3,50 грн, а не 8,55 грн.

"Ми взяли бухгалтерські документи державної компанії, яка видобуває природний газ український. Ми подивилися, що якщо взяти видобуток газу, вартість, транспортування до будинків людей, якщо взяти податки, потрібно заплатити за видобуток газу і 30% прибутку, щоб галузь розвивалася, щоб можна було добувати більше природного газу, ціна на газ становить 3,50 грн", - пояснила Ю.Тимошенко.

Також вона заявила, що рішення про зниження ціни на газ буде прийнято в перші дні після перемоги її команди на виборах.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ