Політика

НАБУ відсторонило двох детективів на час розслідування справи про незаконні схеми в "оборонці"

Двох детективів Національного антикорупційного бюро України, імена яких згадувалися в журналістському розслідуванні Bihus.info, відсторонено від виконання обов'язків на час проведення службового розслідування, повідомляє НАБУ.

"Двох детективів, згаданих у журналістському розслідуванні, відсторонено на час проведення службового розслідування. Таке рішення прийняв директор НАБУ Артем Ситник з урахуванням суспільного резонансу та після консультацій із членами Ради громадського контролю НАБУ і управління внутрішнього контролю НАБУ", - йдеться в повідомленні бюро, розміщеному в соцмережі Facebook у четвер.

"Для максимальної ефективності службового розслідування та мінімізації ймовірного впливу і ризиків я прийняв рішення відсторонити детективів, задіяних у підготовці листів, оприлюднених журналістами Bihus.info. Переконаний, у ситуації, що склалася, потрібно виважено підійти до аналізу фактів. По завершенню результати службового розслідування ми передамо до ДБР та повідомимо про них громадськості", - зазначив А.Ситник.

Як повідомлялося, у фінальній серії розслідування, оприлюдненій увечері 11 березня, журналісти Bihus.info стверджували: і податковій адміністрації, і військовій прокуратурі, і Національному антикорупційному бюро було відомо про наявність незаконних схем в оборонному комплексі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ