20:32 15.04.2019

У штабі Зеленського не підтримують пропозиції штабу Порошенка провести дебати на "Олімпійському" в робочий час

2 хв читати
У штабі Зеленського не підтримують пропозиції штабу Порошенка провести дебати на "Олімпійському" в робочий час

У виборчому штабі кандидата в президенти України, шоумена Володимира Зеленського вважають недоцільною пропозицію виборчого штабу іншого кандидата в президенти, нинішнього глави держави Петра Порошенка щодо проведення дебатів на НСК "Олімпійський" (Київ) 19 квітня з 16:00 до 18:00, оскільки в цей час ще не завершиться робочий день і всі охочі послухати кандидатів не зможуть дістатися стадіону.

"Законом передбачено, що дебати відбуваються з 19:00 до 22:00 19 квітня, якщо я не помиляюся. Чому вони шукають щоразу якісь лазівки, щоб туди (на НСК "Олімпійський" - ІФ) не прийти, - це питання. Насправді, якщо ми навіть говоримо про наших співгромадян, то в робочий час (з 16:00 до 18:00 п'ятниці, як запропонував раніше штаб П.Порошенка - ІФ), в п'ятницю, їм буде важко прийти на стадіон, ніж увечері, коли в усіх вже закінчиться робочий день, щоб послухати кандидатів у президенти", - сказав речник з питань виборчої кампанії штабу В.Зеленського Дмитро Разумков агентству "Інтерфакс-Україна" в понеділок, коментуючи озвучену пропозицію спікера штабу П.Порошенка Олега Медведєва.

Він ще раз наголосив, що дебати згідно із законодавством мають розпочинатися з 19:00 19 квітня, і саме цей час спочатку був запропонований штабом В.Зеленського.

Як повідомлялося, 15 квітня спікер виборчого штабу П.Порошенка О.Медведєв на брифінгу повідомив, що П.Порошенко пропонує В.Зеленському провести передвиборні дебати на НСК "Олімпійський" (Київ) між 16:00 і 18:00 в п'ятницю, 19 квітня, а потім взяти участь у дебатах у студії Суспільного мовника.

"Петро Порошенко на додачу до тих дебатів, які передбачені законодавством, пропонує Володимиру Зеленському цього самого дня, 19 квітня, провести ще одні дебати на стадіоні "Олімпійський" в часових рамках з 16:00 до 18:00. Чому? Потім і Порошенко, і Зеленський мають вирушити, кожен окремо своєю дорогою, на дебати на Суспільне телебачення", - сказав О.Медведєв на брифінгу в понеділок.

За його словами, кандидати в президенти мають прибути в студію Суспільного о 19:30 п'ятниці і провести жеребкування для встановлення послідовності виступів. О.Медведєв додав, що вважає це компромісною і конструктивною пропозицією. "У Зеленського немає жодних підстав її не прийняти, якщо він дійсно хоче справжніх змістовних дебатів", - зазначив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА