Політика

На НСК "Олімпійський" загроз безпеці під час дискусії кандидатів у президенти може бути не менше ніж на матчі

Загроз безпеці під час передвиборної дискусії кандидатів у президенти України на НСК "Олімпійський" буде не менше ніж під час футбольного матчу, вважає спікер виборчого штабу Петра Порошенка Олег Медведєв.

"Сцени встановили дві. З метою безпеки було ухвалено рішення розділити фанзону. Давайте будемо об'єктивними. Ми всі трохи наелектризовані, і загроз безпеці на дебатах, очевидно, буде не менше ніж під час футбольного матчу", - сказав О.Медведєв на брифінгу в четвер у Києві.

За його словами, встановлення сцен - це не логіка команди П.Порошенка. "У нас взагалі шоу не бізнесове, а логіка ведення дебатів. Наша стартова позиція була в тому, що сцена не потрібна взагалі, тому що це політичні дебати, а не концерт, це виборча кампанія, а не шоу-бізнес... Ініціатором встановлення сцени була команда Зеленського", - зазначив О.Медведєв.

Він також наголосив, що команда П.Порошенка наполягала, щоб прихильники кандидатів у президенти не були перемішані, щоб під впливом емоцій не стали з'ясовувати між собою відносини, "поки там кандидати дебатуватимуть зі сцени на сцену".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ