Політика

Президент Молдови заявив, що "офіційна позиція Кишинева щодо територіальної цілісності України ніколи не змінювалася"

Президент Молдови Ігор Додон заявив, що "офіційна позиція Кишинева щодо територіальної цілісності України ніколи не змінювалася".

У середу ввечері в ефірі телеканалу NTV-Moldova Додон підтвердив, що напередодні "мав дуже хорошу телефонну розмову з обраним президентом України Володимиром Зеленським", з яким вони домовилися і про проведення двосторонньої зустрічі.

"У нас була хороша, ґрунтовна розмова, обговорили різні проблеми. Ми домовилися і про зустріч, ми узгодимо ще, де і як проводити її", - сказав президент Молдови

Журналіст нагадав, що у Додона за два з половиною роки не було жодної зустрічі з президентом України Петром Порошенком, який відмовлявся від них через висловлювання Додона у виборчій кампанії про те, що "Крим належить Росії". За словами журналіста, в Україні різко розкритикували Зеленського, який погодився на зустріч із Додоном.

"Що я можу сказати з цього приводу?! За 27 років незалежності офіційна позиція Молдови з приводу територіальної цілісності України ніколи не змінювалася. На цьому поставимо крапку", - заявив Додон.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ