Політика

Богдан заявив, що не тримається за посаду в АП, але має великий досвід бюрократичної роботи

 Глава Адміністрації президента України Андрій Богдан заявив, що отримав посаду в адміністрації, оскільки має великий досвід бюрократичної та юридичної роботи, але готовий "хоч завтра" піти з цієї посади.

"Я досить хороший адвокат, у мене було багато клієнтів, і я чимало заробляв. Чому я потрапив на цю посаду? Тому що у мене великий досвід бюрократичної, юридичної та адвокатської роботи. І так виявилося, що в нашій команді, серед людей, які близькі (до президента Володимира Зеленського - ІФ), немає іншого, у кого був би такий досвід ", - сказав він в ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1" у четвер увечері.

Богдан зазначив, що "дуже не хотів" йти працювати в АП. "Там дуже складна обстановка, дуже складні люди, і виходячи звідти (з АП - ІФ) пізно ввечері, у тебе дуже болить голова і кожен ковток свіжого повітря - це радість", - наголосив він.

Глава АП зазначив, що поставив перед собою завдання дати за якийсь період можливість привести до Адміністрації президента, а потім до Верховної Ради та Кабінет Міністрів України "передових людей, молодих, перспективних, можливо, без досвіду". "Чомусь їх навчити і дати їм можливість працювати на благо України", - додав він.

Богдан заявив, що готовий "хоч завтра" піти з посади глави АП. "Я туди не гроші пішов заробляти", - наголосив він.

Глава адміністрації Зеленського також знову акцентував, що зайняв цю посаду на "абсолютно законних підставах", а до закону про люстрацію його колишня державна посада урядового уповноваженого з питань антикорупційної політики була внесена в помсту людьми, яким він "закрив корупційну схему з державними реєстрами, яка викачувала 2 млрд грн на рік".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ