Політика

Установчий з'їзд партії "Європейська солідарність" відбудеться в п'ятницю, 24 травня

Установчий з'їзд партії "Європейська солідарність" (перейменованої партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність") відбудеться в п'ятницю, 24 травня, повідомив народний депутат із фракції "БПП" Максим Саврасов.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", на форумі громадської організації "Солідарна справа громад" у п'ятницю в Києві політолог Сергій Таран під час свого виступу запропонував змінити назву політичної партії "БПП "Солідарність" на "Європейська солідарність".

Потім партія "Європейська солідарність" і ГО "Солідарна справа громад" підписали меморандум про ідеологічну співпрацю.

"Я везу цей меморандум на установчий з'їзд партії, який відбудеться сьогодні", – повідомив депутат Саврасов на форумі.

У меморандумі зазначено, що сторони - підписанти документа поділяють спільні ідеологічні принципи, світоглядні цінності та мають тотожне уявлення про майбутнє країни.

Основними принципами ідеології є гідність, патріотизм, демократія, справедливість.

"ГО є головною громадською платформою проведення внутрішнього рейтингового голосування (праймериз) під час висунення кандидатів у депутати на виборах до парламенту, а також у процесі делегування представників партії в інші структури влади", - йдеться в меморандумі.

При цьому в документі зазначено, що хоча праймериз виконує дорадчу функцію, партія зобов'язується дослухатися до його результатів під час ухвалення будь-яких кадрових і політичних рішень.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ