13:11 25.05.2019

Трамп прибув з візитом в Японію

2 хв читати
Трамп прибув з візитом в Японію

Американський "Борт номер один" із президентом США Дональдом Трампом і його делегацією приземлився в Японії в міжнародному аеропорту Токіо-Ханеда, повідомляють в суботу західні ЗМІ.

"Готуємося з першою леді Меланією до посадки в Японії. З нетерпінням чекаємо на зустріч з усіма!" - написав раніше в суботу президент США в Твіттері.

В аеропорту президента США і першу леді привітали міністр закордонних справ Японії Таро Коно з дружиною, посол США в Японії Вільям Хагерті, командувач силами США в Японії генерал-лейтенант Кевін Шнайдер та інші представники дипломатичних і військових кіл двох країн.

За даними американських журналістів, поїздка з аеропорту в резиденцію посла США в Японії зайняла близько 20 хвилин.

Очікується, що пізніше в суботу Трамп відвідає вечерю з представниками ділових кіл Японії в цій резиденції.

На тлі візиту американського лідера в Токіо посилили заходи безпеки, поліція мобілізувала в суботу 25 тис. співробітників. У різних районах міста, зокрема там, де проїжджатиме Трамп і його делегація, виставлено КПП. Біля американського посольства чергує велика кількість поліцейських в автомобілях. Також влада Токіо розпорядилася перекрити деякі дороги або їх ділянки для проїзду американської делегації.

Поліція закликала громадян Японії виявити розуміння через тимчасові незручності, пов'язані з посиленими заходами безпеки на вулицях через візит американського лідера в країну.

Американський президент стане першим закордонним лідером, що приїжджають у країну після того, як 1 травня імператор Нарухіто зійшов на трон.

Білий дім раніше повідомляв, що під час чотириденного візиту, який завершиться у вівторок, 28 травня, японський імператор дасть урочистий обід на честь Трампа. Крім того, президент США відвідає турнір із сумо, на якому вручить спеціальний кубок переможцю. Цього дня він зіграє в гольф із прем'єр-міністром Сіндзо Абе, проведе з ним спільну прес-конференцію, а також вирушить на американську військово-морську базу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА