Політика

Мер Львова Садовий заявляє, що представники БПП і "Свободи" ініціюють його відставку

 Мер Львова Андрій Садовий повідомив, що представники фракцій "Блок Петра Порошенка "Солідарність" і ВО "Свобода" у Львівській міській раді ініціюють дострокове припинення повноважень як міського голови.

"Голова фракції партії Порошенко в міській раді Адамик (Петро Адамик - ІФ), голова фракції "Свободи" Лопачак (Маркіян Лопачак - ІФ), спільно з депутатом і співвласником тютюнової фабрики Козловським (Григорій Козловський - ІФ) зареєстрували ухвалу про дострокове припинення повноважень мера Львова", - написав Садовий на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок.

За його словами, їхній інтерес полягає в тому, щоб за рік до місцевих виборів позбавити місто легітимного мера і "грабувати з розмахом".

"Одночасно зараз активізуються різні "активісти" з кримінальним корінням, щоб імітувати протести. Хлопці, ви хочете влади? Її дають люди на виборах. Ми готові до перевиборів і мера, і депутатів. А ви?", - написав мер Львова.

Він також звернувся до лідера БПП: "Петре Порошенку, сподіваюся, що сценарій "хаос і грабунок" у виконанні львівських депутатів від БПП з вами просто не погоджували".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ