Політика

Порошенко передав до ЦВК документи "Євросолідарності" для участі в позачергових виборах до ВР

Лідер партії "Європейська солідарність", п'ятий президент України Петро Порошенко передав документи політичної сили для реєстрації для участі в позачергових парламентських виборах до Центральної виборчої комісії.

"У цих документах, які зараз подаються до Центральної виборчої комісії, ... понад 70% нових облич, які не були в парламенті та в уряді, але 30% - це найдосвідченіші, найсильніші, найчесніші, це об'єднання точно дасть надзвичайно важливий результат", - сказав Порошенко журналістам у середу перед поданням до ЦВК документів.

"Це бездоганний і найкращий список серед усіх політичних сил", - наголосив Порошенко.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", "Європейська солідарність" передала на реєстрацію до ЦВК також документи для реєстрації на 134 кандидатів у народні депутати за мажоритарними округами.

Як повідомила прес-служба "Євросолідарності" вранці в середу, в списку партії на вибори не буде Наталії Баласинович (№30).

Крім того, партія також подає до ЦВК своїх кандидатів у депутати в мажоритарних округах.

Зокрема, від "Євросолідарності" до парламенту балотуватиметься учасник АТО - Олександр Грамачук (17-й округ), учасник АТО, лікар - Олександр Зеленюк (26-й округ), Валерія Корнієнко, яка створила і керує Центром соціально-психологічної реабілітації дітей у Торецьку (52-й округ), нардеп Микола Княжицький (116-й округ).

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ