20:40 19.06.2019

Кононенко, Мосійчук і Дубінський балотуються до ВР в одному мажоритарному окрузі №94 на Київщині

2 хв читати

Перший заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді VIII скликання Ігор Кононенко подав до Центральної виборчої комісії документи для участі в парламентських виборах, запланованих на 21 липня, як кандидат у народні депутати в мажоритарному окрузі №94 (Київська область).

"Іду до Верховної Ради по 94 округу. Сьогодні подав документи до ЦВК", - написав Кононенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу.

"Київщина - моя рідна земля. Тут я народився, у Василькові служив в армії. Понад три роки ми пліч-о-пліч працюємо на Васильківщині та Обухівщині з місцевими громадами. Разом будуємо школи, дороги, лікарні, стадіони та басейни... Ми запустили енергію змін, і попереду нас чекають справжні перетворення. Люди просять мене представляти інтереси нашого краю у Верховній Раді", - додав парламентар.

Пізніше про подання документів для реєстрації кандидатом у народні депутати у тому ж мажоритарному окрузі №94 повідомив народний депутат Ігор Мосійчук, який заявив про вихід із Радикальної партії Олега Ляшка.

"Сказав - зробив! Здав документи на реєстрацію кандидатом в народні депутати по 94 в/о (Васильків, Обухів)", - написав Мосійчук на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу.

"Зробимо олігархам та їхнім прибічникам політичний Сталінград! Очистимо Васильківщину та Обухівщину від моральних виродків, цинічних бариг та мародерів!", - додав парламентар.

Як повідомлялося, наприкінці травня Олег Ляшко повідомив про вихід Мосійчука з Радикальної партії. Згодом Мосійчук підтвердив цю інформацію, додавши, що має намір створити громадський рух, а потім - політичну партію націоналістичного спрямування, а на майбутніх позачергових парламентських виборах планує балотуватися в мажоритарному окрузі.

Тими ж днями Кононенко заявив, що залишає всі посади, які він обіймає в партії "БПП", а також не має наміру балотуватися до парламенту за партійним списком.

Кількома днями раніше представник партії "Слуга народу" Олександр Дубінський заявив про намір балотуватися на позачергових виборах народних депутатів в окрузі №94. Пізніше цю інформацію було озвучено на з'їзді партії.

До одномандатного виборчого округу №94 входять міста обласного підпорядкування Васильків та Обухів, а також Васильківський і Обухівський райони Київської області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА