12:36 18.08.2019

Байден упевнений, що зможе співпрацювати з республіканцями в разі обрання президентом

1 хв читати
Байден упевнений, що зможе співпрацювати з республіканцями в разі обрання президентом

Колишній віце-президент США Джо Байден запевнив, що зможе налагодити співпрацю з республіканцями в разі обрання на посаду глави держави, пише в неділю видання The Hill.

"Є дуже багато хороших республіканців (в конгресі - ІФ). У мене можуть бути неприємності з демократами через те, що я кажу такі речі, але суть в тому, що щоразу, коли у нашої адміністрації були проблеми, вирішувати їх у конгрес відправляли саме мене. Тому що я поважаю "іншу" команду", - сказав демократ Байден на заході зі збору коштів на свою передвиборчу кампанію.

Він вважає, що чимало конгресменів-республіканців наразі якоюсь мірою навіть проти власної волі змушені підтримувати ініціативи свого однопартійця Дональда Трампа.

Байден був віце-президентом США упродовж обох термінів президентства Барака Обами. Не маючи демократичної більшості в конгресі, адміністрації Обами доводилося шукати компромісів з деяких ключових питань з конгресменами-республіканцями.

Опитування свідчать, що Байден поки що є фаворитом у боротьбі за висунення кандидатом у президенти США від Демократичної партії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА