Політика

Інтегроване управління кордоном із ЄС буде наступним кроком після безвізу - Кулеба

Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Дмитро Кулеба заявляє, що наступним кроком після введення безвізового режиму буде інтегроване управління кордоном із Європейським Союзом (ЄС).

"Минулого тижня я провів міжвідомчу нараду щодо інтегрованого управління кордоном... По суті, інтегроване управління кордоном - це наступний крок щодо забезпечення свободи пересування товарів і послуг після безвізу. Безвіз був першим кроком, коли нам відчинили двері, а інтегроване управління кордоном дасть змогу зробити прохід через ці двері максимально комфортним, зручним і безпечним", - сказав він під час прес-брифінгу у вівторок у Києві.

За його словами, інтегроване управління кордоном передбачає введення найкращих європейських стандартів на кордоні та відкриття додаткових можливостей для пересування.

"Не можу сказати, що це "безвіз-2", але це наступний крок, який ми маємо зробити після безвізу, щоб виконати одне із завдань, яке поставив уряд - забезпечити свободу пересування", - додав Кулеба.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ