14:45 17.11.2019

Прямого взаємозв'язку між проведенням "нормандського саміту" і ухваленням Закону Про особливий статус Донбасу немає - Пєсков

1 хв читати
Прямого взаємозв'язку між проведенням "нормандського саміту" і ухваленням Закону Про особливий статус Донбасу немає - Пєсков

Проведення зустрічі лідерів країн "нормандської четвірки" (Україна, РФ, Франція, Німеччина) безпосередньо не пов'язане з ухваленням закону про особливий статус Донбасу, але це питання є наріжним, заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

"Ні, прямого тут немає взаємозв'язку, але, безумовно, всі розраховують на те, що українська сторона розуміє, як вона далі поводитиметься, і те, що вона робитиме з цим законом. Тому що закон, звісно, такий наріжний. Ми не знаємо, яким може бути інший закон, а головне, його треба узгодити з ДНР і ЛНР", - сказав Пєсков в ефірі телеканалу "Росія-1" (ВГТРК).

"А Київ і досі виключає (можливість) прямих контактів (з Донецьком і Луганськом - ІФ). Як вони погоджуватимуть, в якому форматі, тобто тоді з'явиться більше знаків питання", - зазначив прес-секретар президента РФ.

Так Пєсков відповів на запитання, чи означає, що до того, як буде зрозуміло що й до чого стосовно закону "Про особливий статус Донбасу", лідери "нормандської четвірки" не проводитимуть зустрічі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА