11:10 19.11.2019

Зеленський: Тимошенко пропонувала свої кандидатури на важливі посади в обмін на підтримку у ВР

2 хв читати
Зеленський: Тимошенко пропонувала свої кандидатури на важливі посади в обмін на підтримку у ВР

Президент України Володимир Зеленський заявляє, що лідер Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлія Тимошенко пропонувала свої кандидатури для призначення на державні посади в обмін на підтримку партії "Слуга народу" в парламенті, однак їй було відмовлено через неприпустимість практики закулісних домовленостей.

"Учора подивився "Свободу слова" на ICTV. Там Юлія Володимирівна розповідала, що пропонувала нам нових людей на різні посади. Людей, які "принесуть інвестиції"... Так, Юлія Володимирівна справді пропонувала. Вона принесла список своїх людей для призначення на "солодкі" місця. А натомість обіцяла протягом року голосувати за всі закони разом зі "Слугою народу" у Верховній Раді. Звісно, ми відмовили. Адже епоха договірняків скінчилася назавжди", - написав Зеленський на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок.

Глава держави додав, що Тимошенко "раз на п'ять років йде в опозицію до діючого президента, імітуючи турботу про народ", назвавши це "дуже давньою українською традицією".

Як повідомлялося, 13 листопада Тимошенко повідомила, що парламентська фракція "Батьківщина" переходить в опозицію до влади. Вона зазначила, що "Батьківщина" не підтримує розпродаж землі, приватизацію стратегічних об'єктів і "залишається на стороні народу". При цьому політик зазначила, що її команда "з першого дня приходу нового президента (Зеленського - ІФ) до влади ухвалила рішення підтримувати його, не переходити в опозицію" і "допомагала, як могла своїми порадами, голосуваннями".

Раніше того самого дня ВР ухвалила в першому читанні законопроект №2178-10 "Про обіг земель сільськогосподарського призначення". За нього проголосували 240 народних депутатів, зокрема 227 - від фракції "Слуга народу" і 13 позафракційних.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА