13:49 21.11.2019

Стефанчук поверне гроші, які держава компенсувала йому за житло - Арахамія

2 хв читати
Стефанчук поверне гроші, які держава компенсувала йому за житло - Арахамія

Перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук поверне із заробітної плати всі гроші, які держава виплачувала йому як компенсацію за оренду житла, повідомив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

"Руслан Стефанчук - дуже порядний, культурний, інтелігентний чоловік. Він - людина, за яку я битимуся до останнього. Він все робив законно, там є особиста історія. Але він вчора написав заяву на ім'я голови Верховної Ради - повернути за власний рахунок відшкодування з його зарплати", - сказав Арахамія журналістам у четвер у Києві.

На думку Арахамії, Стефанчук має повне право претендувати на відшкодування коштів за оренду житла зі сторони держави, оскільки своєї нерухомості у столиці у віце-спікера немає, а наживати її корупційним шляхом для першого заступника голови Верховної Ради - неприпустимо.

"Він не такий, як я заможний чоловік, який займався бізнесом. Не треба з цього робити історію. Він орендував, він завжди платив. Нині бере відшкодування. Він міг би жити у готелі "Київ", це було б дорожче. Він зробив, як за законом і як було насправді. А наразі його намагаються покарати за те, що він правду написав. Це неправильно з точки зору етики, я вважаю", - додав голова фракції "Слуга народу".

Раніше низка ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що Стефанчук живе у квартирі тещі в Києві та отримує компенсацію за житло.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чутки про комунальний колапс у Києві – фейк

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА